Recent Posts

Οι PROJECT THEORY παρουσιάζουν στο κοινό της Αθήνας την πρώτη τους δουλειά


Οι Project Theory παρουσιάζουν στο κοινό της Αθήνας την πρώτη τους δουλειά με τίτλο "Something between us", σε μια LIVE παρουσίαση που θα "δονήσει" το stage του BUMS [Blackbird Underground Music Stage] (Ακαδημίας 98-100, Εξάρχεια).
Εκρηκτικό setlist και τρομερές εκπλήξεις θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος που θα έρθει στο BUMS το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, σε ένα LIVE με το οποίο συνεχίζεται το #SBUtour2016 το οποίο πραγματοποιείται σε διάφορα LIVE stages της Ελλάδας στα πλαίσια της παρουσίασης δίσκου τωνProject Theory, καθ'όλη την διάρκεια του χειμώνα του 2016-2017.
• Ο πρώτος δίσκος των Project Theory, κυκλοφορεί παγκοσμίως από τις 30 Ιουνίου 2016 από την αμερικάνικη δισκογραφική εταιρία Sliptrick Records.
• Μπορείτε να βρείτε τον δίσκο σε ψηφιακή και αναλογική μορφή εδώ:
• Περισσότερα για τους Project Theory μπορείτε να βρείτε εδώ:
Facebook page: https://www.facebook.com/projecttheory/
Official page: http://project-theory.com/
Dream Aurelia
Οι Dream Aurelia είναι ένα alternative metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος είναι οι Ross Hill, Χρήστος Παρασκευόπουλος, Νηρέας Γινέλης και Νίκος Μαλέας. Ο Ross με τον Χρήστο είχαν αρχικά ένα Metalcore συγκρότημα, ενώ ο Νίκος με τον Νηρέα είχαν μια ροκ μπάντα επίσης. Το 2014 και οι δυο μπάντες διαλύθηκαν. Ετσι, μετά απο μερικούς μήνες, μέσω αγγελιών, ήρθαν σε επικοινωνία και οι τέσσερεις και αποφάσισαν να ιδρύσουν τους Dream Aurelia. Την ίδια χρονιά ηχογράφησαν το πρώτο τους κομμάτι 'Yours Faithfully". Όμως, κατά τη διάρκεια του κομματιού, αποφάσισαν πως η μπάντα χρειαζόταν και έναν δεύτερο κιθαρίστα. Μετά από κάποιες ακροάσεις, ο Βαγγέλης Καποδίστριας μπήκε στην μπάντα. Μέχρι το 2016, Η μπάντα έκανε διάφορες εμφανίσεις στην Ελλάδα όπως στο An Club, Αρχιτεκτονική LIVE, Kookoo κ.α. Επιπρόσθετα, αυτή τη χρονιά, η μπάντα έβγαλε το πρώτο της single "Mirrors", το οποίο είναι το πρώτο επίσημο Lyric video clip.
Facebook page: https://www.facebook.com/DreamAurelia/
YouTube page: https://goo.gl/KRxGX6
The Solar Mass
Oι 'The Solar Mass' φτιάχτηκαν το 2015 από τους Θοδωρή, Κώστα και Λουκά ως μία απόπειρα μίξης των Southern και New Wave επιρροών τους. Στην συνέχεια το σχήμα ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Joni πίσω από τα τύμπανα και τον Δημήτρη στην δεύτερη κιθάρα. Σύντομα αναμένεται το νέο τους single με τίτλο Paranoia αλλά και το πιο ολοκληρωμένο τους full-length εντός του 2017.
Facebook page: https://www.facebook.com/SolarMassBand/
YouYube page: https://goo.gl/LqdZMl
Πρόγραμμα
21:00 - Doors open
21:20 - 21:50 - The Solar Mass LIVE
22:00 - 22:40 - Dream Aurelia LIVE
22:50 - 00:00 - Project Theory LIVE Album Presentation
00:01 - Halloween Party
Δείτε τι έγινε στην πρεμιέρα της παρουσίασης, την Πέμπτη 13/10 στο Eightball (Θεσσ/νίκη):
Previous
Next Post »