Recent Posts

Συνέντευξη με τον Καπετάν Φόρη Ντρίκο από τους WARSHIP







Οι WARSHIP είναι μια Heavy Metal  μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2003 και ο ιδρυτής της είναι ο Καπετάν Φόρης Ντρίκος.  Το όνομα αντιπροσωπεύει την δύναμη, την θέληση και την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Αγαπάμε την θάλασσα και φυσικά το Heavy Metal. Από εκεί έχει προκύψει και το όνομα της μπάντας. 


Ποιες είναι οι επιρροές σας;

  Επιρροές έχουμε από την δεκαετία του 70',80' αλλά και 90' και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην μουσική μας. Λατρεύουμε την Rock/Metal μουσική!

Πως θα περιγράφατε την μουσική σας;

    Ως αγνό και ατόφιο Heavy Metal.

Ποιο είναι το line up του γκρουπ;

 Το γκρουπ αποτελείται από τους εξής: Καπετάν Φόρης Ντρίκος – (Κιθάρα, Φωνητικά), Κύριος Κώστας Εμμανουηλίδης  - (Μπάσο), Κύριος  Δημήτρης Βεχράκης - (Ντραμς).

Τι σημαίνουν για εσάς οι Warship ;

 Για εμάς πλέον είναι τρόπος ζωής. Είμαστε πάνω από 30 χρόνια μεταλάδες και έτσι θα συνεχίσουμε ως το τέλος. Οι Warship είναι πλέον για εμάς ο μοναδικός σκοπός που έχουμε σε αυτήν τη ζωή.

Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος;
 Το πρώτο demo ήταν ήδη έτοιμο το 2004 με τον τίτλο "Warship". Το δεύτερο demo εμφανίζεται στα τέλη του 2006 με τον τίτλο "Attack". Το 2010 κυκλοφορήσαμε το πρώτο επίσημο album με τον τίτλο "The First Wave". Το δεύτερο επίσημο άλμπουμ ήταν έτοιμο το 2016 με τον τίτλο "The Second Wave".

Σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας  και από τι εμπνέεστε;

 Οι στίχοι αναφέρονται στην ίδια την ζωή. Έχουμε μια ποικιλία στα θέματα μας. Μιλάμε για τον πόλεμο, τις γυναίκες, την φύση, την φτώχεια, την πολιτική την ελευθερία, την ιστορία. 

Πώς φαντάζεστε τους Warship στο μέλλον;

 Σαν μια μεγάλη heavy metal μπάντα.

Πως βλέπετε τα πράγματα στην ελληνική σκηνή;

 Πολλές μπάντες έχουν ανεβάσει το επίπεδο της ελληνικής σκηνής. Αξίζουν συγχαρητήρια σε  όλους αυτούς που προσπαθούν με κόπους και θυσίες να παράγουν Rock/Metal μουσική.

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;
 Έχουμε ολοκληρώσει και κυκλοφορήσει τον δεύτερο επίσημο δίσκο "The Second Wave" και πάμε για τον νέο δίσκο. Ταυτόχρονα φυσικά δίνουμε και lives ιδιαίτερα εδώ στην Αθήνα αλλά σιγά-σιγά θα πάμε και για άλλες πολιτείες!

Κάτι για το τέλος:

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που προσπαθεί να έρχεται στα lives που δίνουμε. Τα λέμε παλικάρια και μην το βάζετε κάτω με τίποτα. 


Μπορείτε να επικοινωνήσετε η να μάθετε περισσότερα για τους WARSHIP 
στα παρακάτω Web links...
Official Web Site: http://www.warship.gr

Twitter: https://twitter.com/warshipmetal

Reverbnation: http://www.reverbnation.com/warship

Soundcloud: https://soundcloud.com/warshipheavymetal

Youtube: http://www.youtube.com/user/WarshipHeavyMetal

Facebook: https://www.facebook.com/WARSHIPHEAVYMETAL




Previous
Next Post »