Recent Posts

Τραγούδια στα οποία σταματάς ΟΤΙ κάνεις (ακόμη και μια τρυφερή στιγμή) και ΠΩΡΩΝΕΣΑΙ! (Βίντεο)

Ααααα…ο αληθινός έρωτας δεν κρύβεται και διαπερνάει ακόμη και τις δυσκολίες τις καθημερινότητας. Πόσες φορές; Ούτε να τις μετρήσω δε μπορώ, όπου ήμουν έτοιμος να απολαύσω κάτι τόσο μοναδικό, όταν ένα υπερτεράστιο riff ή ένα άκρως πωρωτικό  breakdown επενέβαινε στη διαδικασία. Και τι οφείλει να κάνει κάθε σωστός μεταλάς, ανεξαρτήτου φύλου, ή είδους; Να διακόψει την τρυφερότητα και να εκφράσει αυτό το οποίο είναι αληθινό σε αυτόν.
Διότι υπάρχουν κανόνες και μία ηθική, η οποία ξεπερνάει τη παροδικότητα του έρωτα, μα και την μιζέρια της πραγματικότητας. Και αυτή βέβαια ορίζεται τέλεια από το παρακάτω βίντεο.
Το δικό μου αδύναμο σημείο, ίσως το πιο αδύναμο όλων, καθώς όλοι έχουμε αναρίθμητα ελαττώματα, είναι το Pushit των Tool , στην live εκτέλεση του Saliva,  περίπου στο 12:50 λεπτό,  όπου ο Keenan αφήνει τα εγκόσμια, και εγώ οφείλω να δείξω την απαραίτητη κατάνυξη.
Θα μπορούσα να γράψω και άλλα παραδείγματα, αλλά προτιμώ να ακούσω τις δικές σας περιπτώσεις.
Ποιο τραγούδι και ποιο σημείο του σας έχει αναγκάσει να διακόψετε ότι κάνατε, ακόμη και μια τρυφερή στιγμή και να σκίσετε τον αέρα με air guitar, air drumming, ή air bass (αυτό μάλλον, ποτέ.)
Υ.Γ. Το τραγούδι στο video είναι Phil Collins.

ΠΗΓΗ

Previous
Next Post »

2 σχόλια

Click here for σχόλια
Unknown
admin
5 Νοεμβρίου 2016 στις 4:51 μ.μ. ×

Το μπασιμο στο στο guitar solo στο still of the night.τελος._

Reply
avatar
Unknown
admin
5 Νοεμβρίου 2016 στις 4:51 μ.μ. × Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
avatar