Recent Posts

Ιανουαριος 2017 | What’s New?

Λοιπον αρχικα KREAAAAAAAAAAAAAAAAAATOR,τωρα που ηρεμησαμε λιγο παμε στις υπολοιπες δουλειες που ακουσαμε αυτο το μηνα.

Betraying The Martyrs – The Resilient
Δυνατη κυκλοφορια. Δεν ξερω τι να πω. Δεν ημουν φαν τους, ομως αξιζει να το ακουσετε. Δεν θα σου αλλαξει τη ζωη.Αξια αναφορας ομως.
HighlightLost for words

Grave DiggerHealed by Metal
Ειχαν κανει μια κοιλια  και ολοι φοβομασταν μην συνεχισουν να πεφτουν. Αλλα οχι, οι Γερμανοι αρπαξαν τα λαβαρα του πολεμου και βρηκαν το δρομο τους παλι!! Ειχαν να βγαλουν μια τοση καλα δουλεια πολυ καιρο. Επεστρεψαν και αυτη τη φορα ελπιζουμε χωρις σκαμπανευασματα.
Highlight:Call for war

Firewind-Immortals
Αν και ποτε δεν ημουν φιλος του power οφειλω να πραδεχτω οτι εδω εχουμε μια εξαιτερικη δουλεια. Το concept να πιαστουν με τους Αρχαιους Ελληνες δεν ειναι κατι το καινουργιο, ομως σαν συνολο ακουγεται εντελως διαφορετικο απο τα παρομοια concepts.  
Highlight: Ode to Leonidas

SepulturaMachine Messiah
Εδω και χρονια προσπαθουν να γινουν Sepultura στην θεση των Sepultura ,ματαιος κοπος.Δεν ειναι οτι ειναι κακο συγκροτημα ομως οταν προσπαθεις να χτισεις κατι νεο, αντιγραφοντας το παλιο, τοτε αξιζεις να σε κοροιδευουν ολοι. Αν αλλαξουν το ονομα τους ο κοσμος θα τους αγαπησει, ομως οι τυποι εδω πηραν τις παλιες κυκλοφοριες τις αντεγραψαν και εριξαν και καποια δικα τους(αποτυχημενα για μενα) στοιχεια ωστε να ακουστει δικο τους. Γελανε οι Cavalera.Διαλυστε το και καντε τη φαση σας κατω απο αλλο ονομα!!! Μην καταστρεφετε τον μυθο!
Highlight: Τι χαιλαιτ ρε κεφτε??? Αντε παρτο απο μπροστα μου αυτο το σκουπιδι με το ονομα των Θεων πανω.

Fight the Fight- Fight the Fight
Αυτο ναιμαλιστα!! Αυτο ειναι ενα αξιο ντεμπουτοΕτσι ξεκινας τη καριερα σου, με ενα τοσο δυνατο ντεμπουτο, δηλωνεις την παρουσια σου. Ισως δεν θα σου αρεσει επειδη λογω της ιδιαιτερης(;) φωνης. Εαν το ακουσεις ολο χωρις να σκεφτεσε ακουω μεταλ(οι ιδιοι δηλωνουν οτι παιζουν μεταλ, μην χτυπας εμενα),  θα το λατρεψεις.
Highlight: Addictions  

Pain Of Salvation- In the passing light of the day
Οι P.O.S. δεν ηταν ποτε αυτο που λεμε «αγαπημενο μου συγκροτημα», ομως εαν καποιος εβαζε δισκο του,τον ακουγα(οχι με ευχαριστηση), τους θεωρουσα σοβαρους ομως εξω απο τα γουστα μου. Και ηρθαν φετος σπασαν τη πορτα του σπιτου, με αρπαξαν απο το γιακα και αρχισε να με βριζει «ποιους ειπες ρε σοβαρους αλλα εκτος γουστου σου, παρτο και αμα δεν το ακους συνεχεια θα ερθω και θα σου σπασω τα μουτρα ..» μετα με αφησε κατω και μου ζητησε συγγνωμη. Ετσι ενιωσα τουλαχιστον εγω οταν το πρωτοακουσα... Χαλαρα απο τωρα θετει βασεις για να ειναι μεσα στα top της χρονιας.. Για χρονια τους αγνοουσα ομως πλεον οχι.
Highlight: Δυσκολευτηκα πολυ, δεν ηθελα να ξεχωρισω καποιο, ομως επρεπε. Meaningless, γιατι ηταν το πρωτο τους single που ακουσα και σοκαριστηκα απο το ποσο καλο ηταν.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ MILLE PETROZZA, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ. ΑΚΡΗ!
KREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Kreator-Gods of Violence
Τι να πουμε τωραΝομιζω οτι ειναι εμφανες οτι οχι απλα μου αρεσε αλλα εαν μου ελεγαν να δωσω το ενα πλευρο μου για να συνεχισουν να παιζουν οι Kreator θα το εδινα χωρις σκεψη. Δινουν πονο ασταματητα εδω και δεκαετιες, μεχρι και οι μετριες κυκλοφοριες τους ειναι εξαιρετικες, δεν ξερω τι σκατα κανουν, αλλα οι Kreator ειναι αδυνατο να σε απογοητεσουν. Περασαν 4 χρονια απο το τελευταιο, φοβηθηκα μηπως κουραστηκαν, ομως ουτε καν. Απλα ξαπωστασαν και συνεχιζουν..Απιστευτη ενεργεια απο ενα συγκροτημα που ειναι τοσα χρονια στη σκηνη, το υλικο τους καθε φορα βελτιωνεται, περιττοι πειραματισμοι δεν γινονται. Σου πετανε στο κεφαλι τα νεα τους τραγουδια, μαζι με τις κιθαρες,τα ντραμς, τα μικροφωνα, τα ηχεια, το τραπεζακι και τον ηχοληπτη. Απλα και ξεκαθαρα: Thrash Metal . Ουτε old schoοl ουτε αλλα τετοια φλωρικα,  οι Kreator ειναι το trash ειτε το θες, ειτε οχι.
Highlight: τα παντα ολα.

Λιγα λογια:
Καλος μηνας ο Ιανουαριος, πολυ μεγαλοι εβγαλαν. Βγηκαν και αλλες κυκλοφοριες που δεν ακουσα και θα τις βαλω στο τελος.  Πλεον περιμενουμε Φεβρουαριο με αγωνια καθως εκει αρχιζει ο κανονικος πολεμος: Soen,OverkillSuicidal TendeciesTrollfestOnce HumanImmolation και MManson. Σιγουρα στο τελος του Φεβρουαριου θα εχουμε να πουμε πολλα! Σας ευχομαι καλο μηνα, καλες ακροασεις και enjoy music!!!

ΥΓ. Δεν συμπεριελαβα Ελληνικα¨underground¨ συγκροτηματα γιατι δεν ακουσα καποια κυκλοφορια, εαν εχεις συγκροτημα και βγαζετε νεο υλικο στειλε email στο gbitzos@yahoo.com με θεμα ¨Νεα κυκολοφορια¨.

Κυκλοφοριες Ιανουαριου:
Aborym – Shifting.Negative (Agonia)
Annihilator – Triple Threat (UDR))
Au Champ Des Morts – Dans La Joie (Debemur Morti)
Beheaded – Beast Incarnate (Unique Leader)
Belial – Nihil Est EP (Siege)
Borealis – World Of Silence MMXVII (AFM)
Boris The Blade – Warpath (Siege)
Code – Lost Signal EP (Agonia)
Curses – Chapter I: Introspect (Imminence)
Dead Limbs – Spiritus/Sulfur (Northern Silence)
Deserted Fear – Dead Shores Rising (Century Media)
Ekpyrosis – Asphyxiating Devotion (Memento Mori)
Emmure – Look At Yourself (Sharptone)
Freedom Hawk – Sunlight (Ripple)
Grand Massive – III (Metalville)
The Great Old Ones – EOD: A Tale Of Dark Legacy (Season Of Mist)
Greywind – Afterthought (Spinefarm)
Heavy Baby Sea Slugs – Teenage Graveyard Party (Heavy Baby)
Hour Of Penance – Cast The First Stone (Prosthetic)
Jack Russell’s Great White – He Saw It Comin’ (Frontiers)
John Garcia – The Coyote Who Spoke In Tongues (Napalm))
Magnet – Feel Your Fire (Soulseller)
The Murder Of My Sweet – Echoes Of The Aftermath (Frontiers)
Nick Oliveri – N.O. Hits At All: Vol. 1 (Heavy Psych Sounds)
The Northern – Solstice (Tragic Hero)
The Ominous Circle – Appalling Ascension (20 Buck Spin/Osmose)
Pride Of Lions – Fearless (Frontiers)
Psychedelic Witchcraft – Magick Rites And Spells (Soulseller)
Sepultura – The Roadrunner Albums 1985-1996 Box Set (Rhino)
Set And Setting – Reflectionless (Self)
Stephen Pearcy – Smash (Frontiers)
Tenebrae In Perpetuum – La Genesi: 2001-2002 (Ordo MCM)
Twizted – The Continuous Evilution Of Life’s ?’s (Majik Ninja)
Vanishing Point – Tangled In Dream Reissue (AFM)
Wars – We Are Islands, After All (Spinefarm)
Weltesser – Crestfallen (Prosthetic)
Wolvennest – Wolvennest (Van)
Xandria – Theater Of Dimensions (Napalm)
*Η λιστα ειναι απο το  loudwire*


Credits to: Gbitzos
Previous
Next Post »