Recent Posts

BATTLE OF THE BANDS 2016-17 Thessaloniki Edition / Α’ Ημιτελικός



To i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν:
    
BATTLE OF THE BANDS 2016-17
Thessaloniki Edition / ΑΗμιτελικός

Πέμπτη 9 Μαρτίου, Eightball (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Doors open: 20.30 / Gig starts: 21.00
Είσοδος (με μπύρα): 6€

Line-up:
BROKEN 21
ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ
ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΜΕΛΑΝΗΣ Σ.Μ.
THE BAND-ITCH
VICIOUS KNIGHTS


* Tα συγκροτήματα που συμμετέχουν, ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές).
** Οι 3 νικητές της βραδιάς θα προκύψουν από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχει το κοινό.

*********

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

BROKEN 21
Οι Broken 21 είναι ένα ανερχόμενο hip hop γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη. Αποτελούνται από τον Επάρατο σε στίχους και ερμηνεία, τον BeatMo σαν beatmaker σε μουσικές παραγωγές και dj, τους mc’s MoreFree, Έρεμνος, dj Κουφ και τον παραγωγό-dj Saba από το Ναύπλιο.
Κυκλοφόρησαν το πρώτο CD το 2014, ενώ το δεύτερο CD με όνομα “Consilio B” κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο. Επίσης κυκλοφόρησε και ο solo δίσκος του MoreFree με τίτλο “Σφραγίδα Τέλους”.
Έχουν ανοίξει σε live τους Iratus, NOE και Μηδενιστή, ενώ τερμάτισαν δεύτεροι στην ψηφοφορία για το Street Mode Festival, που έγινε πέρυσι στη Θεσσαλονίκη  και συμμετείχαν στον διαγωνισμό.


ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ
Οι Φιλμ Νουάρ είναι ένα post-punk/grunge συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους είναι γεμάτη από αστικές ιστορίες, νεοψυχεδέλεια και ρομαντισμό. Θέλουν να κάνουν τον κόσμο να τους βλέπει σαν κάτι παραπάνω από μια απλή μπάντα και τα live τους σαν παραστάσεις, όμως ταυτόχρονα και να καταλάβει πόσο ζουν και αγαπούν αυτό που κάνουν.
Έχουν παίξει σε όλα τα γνωστά μπαράκια της πόλης. Νιώθουν αυτό που αγαπούν και παίζουν πανκ για την ελίτ. “Παίξτε πανκ ρε” το σύνθημά τους η το “Πανκ για την ελίτ”, αν τους ρωτάτε.
Τα μέλη της μπάντας είναι:
Jim Kampouroglou: guitar, vocals
Constantine Michailidis: lead guitar, vocals
Κυριάκος Παπαδόπουλος: bass
John Papadopoulos: drums


ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΜΕΛΑΝΗΣ Σ.Μ.
Το σχήμα ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2015 και το είδος μουσικής είναι hip hop, rap. Αποτελείται από τους Παύλο Κεφαλά (Silent) και Χρήστο Καλογεωργίου (Psycho) και DJ τον Ευάγγελο Φουντούκα.
Έχουν στο ενεργητικό τους ένα LP με τίτλο “Μέσα από τους Καπνούς” και ως τώρα έχουν κάνει τέσσερις ζωντανές εμφανίσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και η συμμετοχή τους στο πλαίσιο του “Νεανικού Φεστιβάλ Χιπ Χοπ Θεσσαλονίκης”.


ΤΗΕ BAND-ITCH
Είναι μια πενταμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2015. Το σχήμα αποτελείται από τη Γιούλη στα φωνητικά, τον Νίκο και τη Ζωή στις κιθάρες, τον Βαγγέλη στο μπάσο και τον Λευτέρη στα τύμπανα.


VICIOUS KNIGHTS
Η μπάντα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 από τον Αντώνη (Harvester - φωνή, κιθάρα) και τον Ηλία (Liako - τύμπανα). Η ιδέα για τη δημιουργία της μπάντας ήταν του Αντώνη (Ηarvester), αλλά η τελική απόφαση πάρθηκε από κοινού.
Για ένα χρόνο έπαιζαν διασκευές αλλά και δικά τους τραγούδια, στο πλαίσιο του ακραίου, αλλά ταυτόχρονα παλιομοδίτικου ήχου της δεκαετίας του ‘80, επηρεασμένοι από Kreator και Sepultura. Το 2016 μπήκε στην μπάντα και το τρίτο μέλος, ο Παναγιώτης (Panos - μπάσο).
Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (Οκτώβριος 2016), η μπάντα ηχογράφησε (ως Obsession) το πρώτο της demo, το όποιο είχε 3 τραγούδια. Η μπάντα 2 μήνες αργότερα μετονομάστηκε σε Vicious Knights, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. H πρώτη live εμφάνιση πραγματοποιήθηκε σε στέκι στα πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης.
H μπάντα συνεχίζει ενεργή αναζητώντας live, συνθέτοντας νέα τραγούδια και προωθώντας τη δουλειά της, προς το παρόν μόνο της.



Περισσότερες πληροφορίες:

Έπαθλα Νικητών:
Ο 1ος νικητής με την ψήφο του κοινού και ο νικητής με την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής κερδίζουν:
• NEW DREAM RECORDS: Τριετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου της μπάντας, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”.
Ο 2ος νικητής με την ψήφο του κοινού κερδίζει:
• NEW DREAM RECORDS: Digital κυκλοφορία δισκογραφικής δουλειάς.
Οι νικητές επίσης κερδίζουν:
• ΖΑΧΟΣ MUSIC STORE
Εξοπλισμό ή service αξίας 80 ευρώ.
• ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Πετάλι Tomsline ADT3 Distortion.
• REVOLVER STUDIO
Demo 4 τραγουδιών.
• JAM STUDIO
Ηχογράφηση μιας ημέρας.
• EASTSIDE STUDIO
8ωρη παροχή των υπηρεσιών του στούντιο.
• NOWHERE STUDIO
8ωρη παροχή των υπηρεσιών του στούντιο.

Χορηγοί Επικοινωνίας:










Previous
Next Post »