Recent Posts

Oι Pearl Jam καλούν όλους τους ντράμερ τους στο Hall of FameΗ αμερικανική μπάντα κάνει το σωστό και διορθώνει το λάθος των βραβείων

Η 32η τελετή ένταξης στο Rock And Roll Hall Of Fame θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου στη Νέα Υόρκη και οι Pearl Jam είναι ανάμεσα τους καλλιτέχνες που θα εισαχθούν.

Ωστόσο, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, το Hall of Fame αφήνει έξω μουσικούς που δεν ανήκουν στην τωρινή σύνθεση της μπάντας, αλλά έχουν παίξει σε δίσκους της.

Για τους Pearl Jam θα τιμηθούν ο Matt Cameron και ο Dave Krusen, ο πρώτος ντράμερ τους αλλά η μπάντα κάλεσε και τους άλλους τρεις, που έμειναν εκτός. Τον Dave Abbruzzese (έπαιξε στα υπερεπιτυχημένα "V.S", "Vitalogy"), τον Jack Irons  ("No Code", "Yield") αλλά και τον Matt Chamberlain, ο οποίος περιόδευσε για λίγο μαζί τους πριν το "Ten".

Με ανακοίνωσή τους αναφέφουν: «Αισθανόμαστε τυχεροί να αναγνωριζόμαστε και να έχουμε την ευκαιρία να επανενωθούμε με όλους όσους ήταν μέλη. Ειδικά τους ντράμερ που άφησαν το σημάδι τους πριν την εποχή Cameron.

Οι Dave Krusen, Matt Chamberlain, Dave Abbruzzese και Jack Irons είναι μεγάλοι μουσικοί και έδωσαν ότι είχαν στους πρώτους δίσκους και τις συναυλίες μας. Ανυπομονούμε να τους δούμε».


ΠΗΓΗ:http://www.rocking.gr/news/Pearl-Jam-kaloyn-oloys-ntramer-Hall-of-Fame/29860

Previous
Next Post »