Recent Posts

Ο παραγωγός Andy Sneap μιλάει για το νέο άλμπουμ των Judas Priest


«Η φωνή του Halford βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα…»


Σε συνέντευξή του σε έντυπο μέσο, ο παραγωγός Andy Sneap μίλησε για το νέο άλμπουμ των Judas Priest:

«Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε, νομίζω, είχαμε περίπου 26 ξεχωριστές ιδέες για να δουλέψουμε, τις οποίες μειώσαμε σε 14 ή 15. Δεν έχουμε αποφασίσει, ακόμα, ποια κομμάτια θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ και με ποια σειρά αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω για την καλή ενέργεια που υπήρχε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων. Η φωνή του Rob (Halford) βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα και ο Richie (Faulkner)είναι στα "καλύτερά" του».
Ενθυμούμενος την πρώτη συνάντηση του συγκροτήματος όπου θα γίνονταν οι αρχικές συζητήσεις για την κατεύθυνση του άλμπουμ, ο Andy αναφέρει:
«Δεν ήμουν καν σίγουρος αν θα παρευρισκόταν και ο Rob. Πήγα στο σπίτι του Glenn Tipton και ο Richie ήταν ήδη εκεί. Μετά από λίγο χτύπησε το κουδούνι και προς μεγάλη μου έκπληξη, μπήκε στο δωμάτιο ο Rob. Από τον ενθουσιασμό μου και για, περίπου, μισή ώρα ξεκίνησα να λέω στον Halford τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμουν τα φωνητικά. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως πρέπει να σταματήσω γιατί δεν ήταν δυνατόν να λέω στον Rob Halford πώς να …τραγουδήσει (γέλια). Εν τέλει, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Η μεγάλη εμπειρία εξαφανίζει το "εγώ" των ανθρώπων».
Και ολοκληρώνοντας:
«Σε κάποιο διάλειμμα των ηχογραφήσεων πήρα ένα φωνητικό κομμάτι με υψηλές νότες από το "Screaming For Vengeance" του 1982 και το χρησιμοποίησα, αστειευόμενος, σε ένα από τα καινούργια τραγούδια. Η ιδέα άρεσε στον Rob και χωρίς να διστάσει άρχισε να το τραγουδάει ξανά. Είναι φοβερά εντυπωσιακό το ότι 35 χρόνια μετά μπορεί να φτάσει στις ίδιες υψηλές νότες»


source
Previous
Next Post »