Recent Posts

Νέα απίστευτη παπαριά του Rolling Stone με το άλμπουμ των U2 που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα


Παρά το κράξιμο που έφαγαν το 2014 όταν και ανακήρυξαν το Songs of Innocense καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, φαίνεται ότι στο Rolling Stone δεν έβαλαν μυαλό.

Έτσι, στη λίστα που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα, τοποθέτησαν τη νέα δουλειά του συγκροτήματος Songs of Expirience -που ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει ακόμα- στην 3η θέση της λίστας τους με τα καλύτερα άλμπουμ του 2017.
Δεν έχουμε φυσικά κανένα πρόβλημα με τους U2, σε καμία περίπτωση όμως τα τελευταία 20 χρόνια οι δουλειές τους δεν είναι για κορυφαίες θέσεις σε λίστες. Τα καλά τους χρόνια είναι πίσω και αυτό που περιμένουμε από αυτούς είναι απλά συμπαθητικά άλμπουμ.
Το ζήτημα στην περίπτωση του Rolling Stone είναι άλλο όμως. Πριν από λίγους μήνες σε μία ανεπίσημη αυτοβιογραφία του ιδρυτή του περιοδικού Jann Wenner, που επιμελήθηκε ο Joe Hagan, ο δεύτερος υποστήριξε για το θέμα της επιλογής του 2014, ότι το αφεντικό του περιοδικού υπερασπίστηκε την επιλογή του (που είχε φυσικά προκαλέσει πολλές αντιδράσεις) λέγοντας: «Δικό μου μαγαζί, δικιά μου απόφαση φίλε». Και όλα αυτά επειδή είναι κολλητός του Bono.
Μετά από την κυκλοφορία του βιβλίου, Hagan και Wenner έπαψαν να μιλάνε αφού το αφεντικό του Rolling Stone παραπονέθηκε ότι πολλά από αυτά που γράφτηκαν δεν είναι αλήθεια.


Previous
Next Post »