Recent Posts

THE NEAL MORSE BAND: Νέο video μέσα από το επερχόμενο "The Similitude Of A Dream" Featured


Το νέο album των The Neal Morse Band, του σχήματος των Neal Morse, Mike Portnoy, Randy Goerge, Bill Hubauer και Eric Gillete, θα είναι διπλό και θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου μέσω της Metal Blade Records.
Ο διάδοχος του "The Grand Experiment" του 2014 θα έχει τίτλο "The Similitude Of A Dream" κι είναι σε μεγάλο μέρος βασισμένο στο βιβλίο "Pilgrim's Progress" του John Bunyan, το οποίο βγήκε το 1678.
"Ειλικρινά θεωρώ πως πρόκειται για το σημαντικότερο album της καριέρας μου", δηλώνει ενθουσιασμένος ο Portnoy.
"Με τον Neal έχουμε ηχογραφήσει 18 δίσκους μαζί και πιστεύω πως το "The Similitude Of A Dream" είναι το απόγειο των συνεργασιών μας. Πάντα ήμουν fan των διπλών concept album, όπως το "The Wall" των Pink Floyd ή το "Tommy" των The Who και νομίζω πως φτιάξαμε μια δουλειά που μπορεί κάλλιστα να σταθεί δίπλα από αυτά τα αριστουργήματα. Μεγάλα λόγια, το ξέρω, αλλά ύστερα από μια μουσική πορεία που μετράει σχεδόν 50 δίσκους, θεωρώ πως αυτό το album είναι σταθμός για την καριέρα μου".
Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ακόμη γεύση από το "The Similitude Of A Dream", μέσω του official video για το κομμάτι "City of Destruction"...
Ακολουθεί το εξώφυλλο κι η tracklist του album, όπως και το lyric video για τα "Long Day" και "Overture", τα οποία ανήγουν το δίσκο...
Disc 1:

01. Long Day
02. Overture
03. The Dream
04. City Of Destruction
05. We Have Got To Go
06. Makes No Sense
07. Draw The Line
08. The Slough
09. Back To The City
10. The Ways Of A Fool
11. So Far Gone
12. Breath Of Angels

Disc 2:

01. Slave To Your Mind
02. Shortcut to Salvation
03. The Man in The Iron Cage
04. The Road Called Home
05. Sloth
06. Freedom Song
07. I'm Running
08. The Mask
09. Confrontation
10. The Battle
11. Broken Sky / Long Day (Reprise)

Previous
Next Post »