Recent Posts

MEGADETH: O Dave Ellefson επαναφέρει στη δραστηριότητα την Combat records


H EMP label group, η αμερικάνικη εταιρεία που ανήκει στον μπασίστα των MEGADETH, Dave Ellefson, ανακοίνωσε πως επαναφέρει στη δραστηριότητα την Combat records, την εταιρεία από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του το συγκρότημα. 

Για όσους θυμούνται η Combat πέραν των MEGADETH, είχε στο roster της μπάντες όπως οι EXODUS, HELSTAR και NUCLEAR ASSAULT.
 Ο Dave Ellefson δήλωσε χαρακτηριστικά: “Σήμερα είναι μια πραγματικά συναρπαστική μέρα, καθώς μετά από ένα χρόνο, ανακοινώθηκε τελικά ότι θα ξεκινήσουμε εκ νέου τη θρυλική Combat records ως νέα ετικέτα μέσω της EMP Label Group. 
Παρόλο που υπογράψαμε στην Capitol μετά το “Killing is my business”, το λογότυπο τηε Combat ήταν σε όλες τις κυκλοφορίες των MEGADETH μέχρι το “Countdown to extinction” και ήταν πραγματικά μία από τις πιο μεγάλες ετικέτες όλων των εποχών. 
Το ίδιο ανεξάρτητο πνεύμα που οδήγησε την Combat σε αυτές τις πρώτες μέρες είναι πραγματικά το ίδιο πνεύμα που μας οδηγεί σε αυτό που κάνουμε με την EMP και είμαστε διατεθειμένοι να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι για τη στήριξη νέων και καθιερωμένων metal καλλιτεχνών, με σεβασμό στην κληρονομιά του παρελθόντος”. 



Previous
Next Post »