Recent Posts

NIGHTWISH: Ανακοινώθηκε η “Decades tour” για το 2018



Οι NIGHTWISH ανακοίνωσαν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία για το 2018 η οποία θα πραγματοποιηθεί με την κυκλοφορία της διπλής συλλογής που ετοιμάζουν για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια της δισκογραφίας τους. 
Η συλλογή θα ονομάζεται “Decades” και θα κυκλοφορήσει στης 9 Μαρτίου του 2018. Ο ηγέτης της μπάντας, Tuomas Holopainen, δήλωσε: “H 6η Ιουλίου 1996 είναι η πλέον σημαντική ημερομηνία της ζωής μου. 
Την εποχή εκείνη, με μια φωτιά στο τραπέζι, αποφασίστηκε να σχηματιστεί ένα συγκρότημα τριών μελών, παίζοντας ατμοσφαιρική ακουστική μουσική με μια ηγετική γυναικεία φωνή. 15 μήνες αργότερα, αυτή η ομάδα θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της, και πάνω από δύο δεκαετίες αργότερα, θα κυκλοφορήσει μια συλλογή που περιλαμβάνει τραγούδια από οκτώ στούντιο δίσκους και από το πρώτο demo που έδωσε το όνομα της μπάντας. 

Η απεριόριστη ελευθερία και η δυναμική που βρήκα μέσα από το τραγούδι είναι τα στοιχεία που με κάνουν να νιώθω ελεύθερος και πως η ζωή μου απέκτησε νόημα. Έτσι άρχισε η περιπέτεια από όλες τις πλευρές του φάσματος, από αυτό το μέρος και την ηλικία από όπου σας χαιρετίζουμε τώρα. Κοιτάζοντας πίσω, το ταξίδι δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακό. 
Το καλύτερο μέρος είναι όλοι οι άνθρωποι, η συμμαχία της μπάντας, το παρελθόν και το παρόν, το πλήρωμα και η διοίκηση, οι σχέσεις που δημιουργούνται, είτε είναι οι οπαδοί της πρώτης σειράς, οι φιλοξενούμενοι μουσικοί, άλλες μπάντες, , τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το προσωπικό της δισκογραφικής εταιρίας ή ακόμα και οι δικοί σας ήρωες που ποτέ δε νομίζατε ότι θα συναντήσατε.
 Έχω συναντήσει τους καλύτερους φίλους μου μέσα από τη μουσική, ενώ αντιμετώπισα τις πιο ατυχείς δοκιμασίες, αλλά όλα ήταν για την αγάπη της ζωής και της περιπέτειας, για την εκμάθηση και για ένα νόημα. 
Η αίσθηση του προνομίου που αισθάνομαι κοιτάζοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι ανυπολόγιστη με λόγια. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκφραστεί μόνο με την ποίηση και τη μουσική. 
Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε μια περιοδεία που θα κρατήσει εννέα μήνες και θα περιλαμβάνει τραγούδια και από τους οχτώ δίσκους μας. Θα συναντηθούμε ξανά και θα είναι τόσο υπέροχα όσο καμία άλλη φορά”. 

"Decades" European tour:
Nov. 02 - S - Gothenburg - Partille Arena
Nov. 05 - D - Berlin - Max-Schmeling-Halle
Nov. 06 - D - Hamburg - Barclaycard Arena
Nov. 07 - B - Antwerp - Lotto Arena
Nov. 09 - D - Oberhausen - König-Pilsener-Arena
Nov. 10 - F - Paris - AccorHotels Arena
Nov. 11 - CH - Geneva - Arena
Nov. 13 - SK - Bratislava - Incheba Expo Arena
Nov. 14 - D - Munich - Olympiahalle
Nov. 16 - D - Leipzig - Arena
Nov. 17 - PL - Krakow - Tauron Arena
Nov. 20 - H - Budapest - Arena
Nov. 22 - CH - Zurich - Hallenstadion
Nov. 23 - D - Nuremberg - Arena
Nov. 24 - D - Stuttgart - Schleyer-Halle
Nov. 27 - D - Saarbrücken - Saarlandhalle
Dec. 04 - I - Milan - Medionalum Forum
Dec. 05 - D - Frankfurt - Festhalle





Previous
Next Post »